- ValeriaKrolika
-
מספר הודעות : 25
For Fruits Basket
2024-07-01, 01:48
אני רק רוצה לומר שכשהייתי נוסעת לבית הספר (חטיבה-תיכון) הייתי שומעת את הקאבר לשיר הזה, שאני כבר לא מוצאת ומישהי הכינה ושמה ביוטיוב.
לכן המילים של הפתיח האלה נוסטלגיות עבורי והיה לי חשוב לנסות לתפוס את התחושה הנעימה שהקאבר המקורי שגרם לי לאהוב את השיר הזה גרם לי להרגיש.
וזאת הסיבה שהכנתי אותו עכשיו. הוא ממש מסב לי אושר.
לכן המילים של הפתיח האלה נוסטלגיות עבורי והיה לי חשוב לנסות לתפוס את התחושה הנעימה שהקאבר המקורי שגרם לי לאהוב את השיר הזה גרם לי להרגיש.
וזאת הסיבה שהכנתי אותו עכשיו. הוא ממש מסב לי אושר.
- WingsOfLightLegend
-
מספר הודעות : 3172
Re: For Fruits Basket
2024-07-06, 10:02
אמאלה זה כל כך יפה והקול שלך מושלם לשיר הזה איזה ביצוע מרגש ;-;
המילים הן שליייייייייייייייייייייי ממש סביר שזה היה מהערוץ הישן שלי, הייתי מארחת שם כל מיני אנשים ששרו את המילים שלי ואני לא זוכרת כבר מי שרה את זה אולי אני אבל הסבירות שלא כי היה ממש מעט דברים שאני העליתי שלי בערוץ ההוא
את מקסימה וזה מושלםםםםםם;; אני כל כך אוהבת את הקול שלךךךך
המילים הן שליייייייייייייייייייייי ממש סביר שזה היה מהערוץ הישן שלי, הייתי מארחת שם כל מיני אנשים ששרו את המילים שלי ואני לא זוכרת כבר מי שרה את זה אולי אני אבל הסבירות שלא כי היה ממש מעט דברים שאני העליתי שלי בערוץ ההוא
- ValeriaKrolika
-
מספר הודעות : 25
2024-07-06, 13:38
WingsOfLightLegend כתב:אמאלה זה כל כך יפה והקול שלך מושלם לשיר הזה איזה ביצוע מרגש ;-;
איזה כיף לי לשמוע ממך את המחמאות האלה <3
המילים שלך לשיר היו נפלאות והיו המילים הרשמיות בשבילי לשיר, בגלל הקאבר הזה ראיתי את הסדרה אחר כך. כל כך הרבה תרגומים שלך היו בייסיקלי חלק מהפסקול נעורים בשבילי
- zivmusic13896
-
מספר הודעות : 1
2024-08-01, 10:17
הייי רציתי לומר לך שהשירה שלך לא רעה היו רגעים שהצלילים היו מדויקים וחלקם פחות אבל,תמיד יש איפה להשתפר ולהתקדם בווקאליות וכתיבת השירים שלך מעולה יצא לי לשמוע חלק מהביצועים שלך שכתבת והעלת לערוץ היוטיוב וממש היה תענוג לשמוע את ההתאמת המילים לקצב השירה בהתאם למנגינה. רציתי לדעת האם את כותבת ביומיום?
רק רוצה לומר שזה קשור עבור פרוייקט מוזיקלי שאני חושב לעשות אותו כבר הרב מאוד זמן שקשור לשירי קאברים אנימה,Cartoons וכ'ו במידה וזה מעניין אותך עוד אז צרי איתי קשר בפייסבוק:
ziv bohadana
רק רוצה לומר שזה קשור עבור פרוייקט מוזיקלי שאני חושב לעשות אותו כבר הרב מאוד זמן שקשור לשירי קאברים אנימה,Cartoons וכ'ו במידה וזה מעניין אותך עוד אז צרי איתי קשר בפייסבוק:
ziv bohadana