פורום התזגומים העברי
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.
חדשים בפורום? לחצו כאן כדי ללמוד את כל מה שאתם צריכים, ולאחר מכן מוזמנים להציג את עצמכם כאן!

Go down
ValeriaKrolika
Female Gemini Tiger
מספר הודעות : 25

For Fruits Basket Empty For Fruits Basket

2024-07-01, 01:48
אני רק רוצה לומר שכשהייתי נוסעת לבית הספר (חטיבה-תיכון) הייתי שומעת את הקאבר לשיר הזה, שאני כבר לא מוצאת ומישהי הכינה ושמה ביוטיוב.
לכן המילים של הפתיח האלה נוסטלגיות עבורי והיה לי חשוב לנסות לתפוס את התחושה הנעימה שהקאבר המקורי שגרם לי לאהוב את השיר הזה גרם לי להרגיש.

וזאת הסיבה שהכנתי אותו עכשיו. הוא ממש מסב לי אושר.

WingsOfLightLegend
WingsOfLightLegend
Female Scorpio Dog
מספר הודעות : 3172

For Fruits Basket Empty Re: For Fruits Basket

2024-07-06, 10:02
אמאלה זה כל כך יפה והקול שלך מושלם לשיר הזה איזה ביצוע מרגש ;-;
המילים הן שליייייייייייייייייייייי ממש סביר שזה היה מהערוץ הישן שלי, הייתי מארחת שם כל מיני אנשים ששרו את המילים שלי ואני לא זוכרת כבר מי שרה את זה Sad אולי אני אבל הסבירות שלא כי היה ממש מעט דברים שאני העליתי שלי בערוץ ההוא
את מקסימה וזה מושלםםםםםם;; אני כל כך אוהבת את הקול שלךךךך
ValeriaKrolika
Female Gemini Tiger
מספר הודעות : 25

2024-07-06, 13:38
WingsOfLightLegend כתב:אמאלה זה כל כך יפה והקול שלך מושלם לשיר הזה איזה ביצוע מרגש ;-;
המילים הן שליייייייייייייייייייייי ממש סביר שזה היה מהערוץ הישן שלי, הייתי מארחת שם כל מיני אנשים ששרו את המילים שלי ואני לא זוכרת כבר מי שרה את זה Sad אולי אני אבל הסבירות שלא כי היה ממש מעט דברים שאני העליתי שלי בערוץ ההוא
את מקסימה וזה מושלםםםםםם;; אני כל כך אוהבת את הקול שלךךךך

איזה כיף לי לשמוע ממך את המחמאות האלה <3
המילים שלך לשיר היו נפלאות והיו המילים הרשמיות בשבילי לשיר, בגלל הקאבר הזה ראיתי את הסדרה אחר כך. כל כך הרבה תרגומים שלך היו בייסיקלי חלק מהפסקול נעורים בשבילי For Fruits Basket 1f60d
zivmusic13896
Male Leo Rat
מספר הודעות : 1

2024-08-01, 10:17
הייי רציתי לומר לך שהשירה שלך לא רעה היו רגעים שהצלילים היו מדויקים וחלקם פחות אבל,תמיד יש איפה להשתפר ולהתקדם בווקאליות Smile וכתיבת השירים שלך מעולה יצא לי לשמוע חלק מהביצועים שלך שכתבת והעלת לערוץ היוטיוב וממש היה תענוג לשמוע את ההתאמת המילים לקצב השירה בהתאם למנגינה. רציתי לדעת האם את כותבת ביומיום?

רק רוצה לומר שזה קשור עבור פרוייקט מוזיקלי שאני חושב לעשות אותו כבר הרב מאוד זמן שקשור לשירי קאברים אנימה,Cartoons וכ'ו במידה וזה מעניין אותך עוד אז צרי איתי קשר בפייסבוק:

ziv bohadana
חזרה למעלה